blog

Trendet e fundit 2021

Trendet e fundit 2021

Ne do të jemi të sinqertë: 2020 nuk ishte saktësisht një vit i kujdesit për flokët. Sallonet u mbyllën. Ngjarjet e tapetit të kuq u anuluan. Dhe mbajtja e flokëve tuaj në nivelin e duhur ishte gjëja më e largët në mendjen tuaj.


Por pandemia vazhdoi dhe shumica prej nesh ngadalë kuptuan se flokët e mirë ndonjëherë mund të ndihmojnë në krijimin e një gjendje shpirtërore të mirë.

Në vazhdim njihuni me tendencat e fundit të flokëve dhe mos ngurroni, por përzgjidhni modelin tuaj dhe rezervoni takimin në sallonin e “Aromë Gruaje”.


Ti Meriton të shkëlqesh në çdo ditë të vitit dhe profesionistët tanë do kujdesen për këtë!