BackBack

REFLEKSOLOGJI- REFLEXOLOGY

Lek 3,500.00

Masazh I kembëve “ reflekso” / Foot massage “reflexology” Në refleksologji, presioni aplikohet në pika të veçanta në këmbë. Këto pika korrespondojnë me organet dhe zonat e trupit. Refleksologjia mund të trajtojë...

Përshkrimi i Produktit

Masazh I kembëve “ reflekso” / Foot massage “reflexology”

Në refleksologji, presioni aplikohet në pika të veçanta në këmbë. Këto pika korrespondojnë me organet dhe zonat e trupit.

Refleksologjia mund të trajtojë çdo gjë, nga dhimbjet e kokës tek problemet e sinusit deri tek problemet e stomakut.

Nëse ndjeshmëria ose butësia përjetohet kur një zonë stimulohet, kjo zakonisht tregon dobësi trupore ose çekuilibër brenda organit përkatës.

 

English: In reflexology, pressure is applied to specific points on the feet. These points correspond to organs and areas of the body.

Reflexology can treat anything from headaches to sinus problems to stomach problems.

If tenderness or tenderness is experienced when an area is stimulated, this usually indicates bodily weakness or imbalance within the relevant organ.


 

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.