NË SHËRBIMET E AROMË GRUAJE CENTER JANE TE MIREPRITUR E GJITHE FAMILJA,
PERVEÇ MASAZHEVE QE NE I OFROJME VETEM PER FEMRA.

aromegruaje.com
AROME GRUAJE MAKE UP

MAKE UP & HAIR
BY AROME GRUAJE

MAKE UP PROFESIONAL / STILIM FLOKESH / QERPIKE

PAKETAT E AROMË GRUAJE

PAKETA ME SHERBIME TE KOMBINUARA

KOMBINIMET E SHËRBIMEVE TONA ,NË BAZË TË STUDIMEVE SHKENCORE DHE MJEKËSORE,SJELLIN TEK JU REZULTATIN E SHUMË PRITUR. JO VETËM ARRITJA E QËLLIMIT POR EDHE MË PAK SHPENZIM.
DUKE ZGJEDHUR PAKETAT TONA JU KENI ZGJEDHUR SHËNDETSHËM DHE ZGJUAR.

KAM NJE GIFT CARD DHURATE PER TY

KAM NJE GIFT CARD DHURATE PER TY

DISA NGA SHËBIMET TONA VINË TË KOMBINUARA NË FORMË PERFEKTE SI DHURATA IDEALE PËR JU DHE TË SHTRENJTIT TUAJ.
ZGJIDH SOT PËR VETEN,PËR TË SHTRENJTËN NËNË ,PËR SHOQEN E NGUSHTË ,PËR ATË QË KA DITËLINDJEN, PËR TË DASHURËN E ZEMRËS,PËR KËDO QË MENDON SE E MERITON.

ZGJIDH SOT TË BËSH NJË DHURATË UNIKE.

NË ZEMËR TË TIRANËS

AROMË GRUAJE HEALTH & WELLNESS