BackBack

AROME GRUAJE GIFT CARD

Lek 1,200.00 – Lek 20,000.00

1200 Lek
2500 Lek
3500 Lek
4500 Lek
5000 Lek
7500 Lek
8500 Lek
9000 Lek
10000 Lek
12000 Lek
20000 Lek
Lek 1,200.00
Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.