BackBack

MASAZH ME GURE TE NGROHTE - HOT STONE MASSAGE

Lek 4,500.00

Masazh me gurë të ngrohtë / Hot stone massage   Masazhi me gurë të ngrohtë është një teknikë masazhi që përfshin vendosjen e gurëve të ngrohtë në pika strategjike të trupit. Gurët...

Përshkrimi i Produktit

Masazh me gurë të ngrohtë / Hot stone massage

 

Masazhi me gurë të ngrohtë është një teknikë masazhi që përfshin vendosjen e gurëve të ngrohtë në pika strategjike të trupit. Gurët e ngrohtë, zakonisht të pllakave bazaltike, përdoren për të relaksuar muskujt, për të zvogëluar stresin dhe ankthin, për të përmirësuar qarkullimin e gjakut, për të shpërndarë energjinë dhe për të ndihmuar në ndjenjën e qetësisë dhe rehatisë. Masazhi me gurë të ngrohtë gjithashtu mund të ndihmojë në reduktimin e dhimbjeve muskulore dhe në përmirësimin e fleksibilitetit të trupit.

 

English: Hot stone massage is a massage technique that involves placing heated stones on specific points of the body. The hot stones, typically made of basalt, are used to relax the muscles, reduce stress and anxiety, improve blood circulation, distribute energy, and promote a sense of calmness and comfort. Hot stone massage can also help alleviate muscle pain and enhance body flexibility.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.