BackBack

Masazh aromaterapi

Lek 4,500.00

Masazh aromaterapi / Aromaterapy massage  Masazhi i Aromaterapisë është terapi suedeze e masazhit duke përdorur vaj masazhi ose locion që përmban vajra esenciale (vajra bimore shumë të koncentruar). Masazhi i aromaterapisë përdoret...

Përshkrimi i Produktit

Masazh aromaterapi / Aromaterapy massage 

Masazhi i Aromaterapisë është terapi suedeze e masazhit duke përdorur vaj masazhi ose locion që përmban vajra esenciale (vajra bimore shumë të koncentruar).

Masazhi i aromaterapisë përdoret për një sërë arsyesh të ndryshme, duke përfshirë relaksimin, menaxhimin e dhimbjeve dhe përmirësimin e humorit.


Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.