BackBack

Masazh Sliming

Lek 4,500.00

Masazh Sliming + Lifting Masazhi sliming është një teknikë masazhi që synon të ndihmojë në zvogëlimin e peshës dhe përmirësimin e pamjes së trupit. Kjo përfshin manipulimin e zonave me mbipeshë...

Përshkrimi i Produktit

Masazh Sliming + Lifting

Masazhi sliming është një teknikë masazhi që synon të ndihmojë në zvogëlimin e peshës dhe përmirësimin e pamjes së trupit. Kjo përfshin manipulimin e zonave me mbipeshë dhe celulit, përdorimin e produkteve specifike dhe masazhin stimulues për të ndihmuar në lëshimin e toksinave dhe reduktimin e depozitave të yndyrës. Masazhi sliming ndihmon në përmirësimin e qarkullimit të gjakut, rritjen e metabolizmit, përmirësimin e teksturës së lëkurës dhe rrafshimin e formës së trupit.

 

English: Slimming massage is a massage technique aimed at weight loss and improving body appearance. It involves manipulating areas with excess weight and cellulite, using specific products and stimulating massage to help release toxins and reduce fat deposits. Slimming massage helps improve blood circulation, increase metabolism, enhance skin texture, and contour the body shape.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.