AROMË GRUAJE BEAUTY CENTER & COFFEE BAR
pozicionuar në zemër të Tiranës , 4 minuta në këmbë nga Sheshi Skëndërbej , në krye të Rrugës së Kavajës .

Për çdo pyetje, informacion apo rezervim kontaktet tona jan
ë si më poshtë :

Telefon: +355 69 38 09 991
email: info@aromegruaje.com

Si dhe mund të na shkruani në rrjetet tona sociale:
Instagram: aromegruaje.center
Facebook : aromegruaje.center

Zakonisht jemi shum
ë të shpejtë në pergjigje , por në çdo rast na jepni një ditë zyrtare kohë .


Ju mirëpresim!