BackBack

MASAZH I PLOTE THAI - FULL THAI MASSAGE

Lek 7,000.00

Masazh Tajlandez ose THAI   Masazhi thai i plotë, është një praktikë terapeutike tradicionale që ka origjinën në Tajlandë. Ky masazh unik kombinon akupresurën, zgjatjet e ngjashme me jogën dhe teknikat...

Përshkrimi i Produktit

Masazh Tajlandez ose THAI

 

Masazhi thai i plotë, është një praktikë terapeutike tradicionale që ka origjinën në Tajlandë. Ky masazh unik kombinon akupresurën, zgjatjet e ngjashme me jogën dhe teknikat e masazhit të thellë të indeve. Gjatë një sesioni të plotë masazhi thai, klienti mbetet i veshur plotësisht dhe qëndron në një tapet në dysheme, ndërsa masazhatorja përdor duar, gishta, kyçe, gjunjë dhe këmbë për të aplikuar presion ritmik dhe manipuluar trupin e marrësit.

Qëllimi kryesor i masazhit thai është të rikthejë harmoninë dhe balancën në trup duke pastruar bllokimet e energjisë dhe duke promovuar fluksin e energjisë së forcës së jetës, të njohur si "sen". Besohet se ai stimulon mekanizmat natyralë të shërimit të trupit, largon tensionin dhe vështirësitë dhe përmirëson mirëqenien në përgjithësi.

Masazhi thai është veçanërisht efektiv në zbutjen e tensionit muskular dhe promovimin e fleksibilitetit. Ai mund të ndihmojë në lehtësimin e dhimbjeve në kurriz, vështirësive në nyje, dhimbjeve koke dhe problemeve digestive. Përveç kësaj, ai promovon relaksimin, zvogëlon stresin dhe përmirëson qartësinë mendore. Teknikat e zgjatjes dhe lëvizjes që përdoren në masazhin thai gjithashtu përmirësojnë qarkullimin dhe e fuqizojnë sistemin imunitar.

 

English; Thai massage, also known as "nuat phaen boran" in Thai, is a traditional therapeutic practice that originated in Thailand. It is a unique blend of acupressure, yoga-like stretches, and deep tissue massage techniques. During a full Thai massage session, the recipient remains fully clothed and lies on a mat on the floor while the practitioner uses their hands, thumbs, elbows, knees, and feet to apply rhythmic pressure and manipulate the recipient's body.

The primary goal of Thai massage is to restore balance and harmony within the body by clearing energy blockages and promoting the flow of life force energy, known as "sen." It is believed to stimulate the body's natural healing mechanisms, release tension and stiffness, and improve overall well-being.

Thai massage is particularly effective in relieving muscular tension and promoting flexibility. It can help alleviate a wide range of physical conditions, such as back pain, joint stiffness, headaches, and digestive issues. Moreover, it promotes relaxation, reduces stress, and enhances mental clarity. The stretching and mobilization techniques employed in Thai massage also improve circulation and boost the immune system.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.