BackBack

MASAZH SUEDEZ - SWEDISH MASSAGE

Lek 4,500.00

Masazh Suedez / Swedish massage  Masazhi suedez është një teknikë e masazhit e cila përfshin kombinimin e prekjes së butë dhe të thellë në mënyrë që të relaksojë dhe të rivitalizojë trupin....

Përshkrimi i Produktit

Masazh Suedez / Swedish massage 

Masazhi suedez është një teknikë e masazhit e cila përfshin kombinimin e prekjes së butë dhe të thellë në mënyrë që të relaksojë dhe të rivitalizojë trupin.

 

Këtu janë disa prej benefitëve të masazhit suedez:

  1. Qetëson muskujt: Masazhi suedez përdor teknika të ndryshme për të qetësuar muskujt e tensionuar dhe për të larguar ndjenjën e lodhjes. Kjo ndihmon në zvogëlimin e dhimbjeve muskulare dhe tensionit.

  2. Përmirëson qarkullimin e gjakut: Prekjet e aplikuara gjatë masazhit suedez ndihmojnë në stimulimin e qarkullimit të gjakut. Kjo rrit furnizimin e oksigjenit dhe ushqyesve te muskujt dhe organet, duke promovuar shëndetin e përgjithshëm të trupit.

  3. Redukton stresin dhe ankthin: Masazhi suedez ka një efekt relaksues në sistemin nervor, ndihmë në zvogëlimin e niveleve të stresit dhe ankthit. Ndjenjat e qetësisë dhe të rehatit që përjetojnë njerëzit gjatë masazhit, ndihmojnë në ndjenjën e mirëqenies dhe në përmirësimin e gjendjes emocionale.

  4. Përmirëson fleksibilitetin dhe lëvizshmërinë: Teknikat e masazhit suedez ndihmojnë në rrelaksimin dhe zgjerimin e muskujve, duke përmirësuar lëvizshmërinë dhe fleksibilitetin e trupit. Kjo është e dobishme për atletët dhe për të gjithë ata që duan të mbajnë trupin e tyre të lëvizshëm dhe të shëndetshëm.

  5. Ndihmon në eleminimin e toksinave: Masazhi suedez ndihmon në eliminimin e toksinave dhe mbetjeve të ndryshme nga trupi përmes stimulimit të sistemit limfatik. Kjo përmirëson funksionimin e sistemit imunitar dhe ndihmon në pastrimin e organizmit.

 

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.