Masazh shtatëzanie

Lek 3,500.00

Masazh shtatëzanie / Maternity massage  Ky lloj masazhi eshtë një mënyrë e shëndetshme për të zvogëluar stresin dhe për të përmirësuar gjendjen emocionale. Ky masazh normalizon çrregullimet që përjeton femra gjatë shtatzanisë...

Përshkrimi i Produktit

Masazh shtatëzanie / Maternity massage 

Ky lloj masazhi eshtë një mënyrë e shëndetshme për të zvogëluar stresin dhe për të përmirësuar gjendjen emocionale. Ky masazh normalizon çrregullimet që përjeton femra gjatë shtatzanisë së saj, si dhimbje shpine, qafe, këmbësh, koke dhe edema / enjtje.
Ky masazh permireson qarkullimin e gjakut, qarkullimin Limfatik dhe ndihmon në lehtësimin e tensionit nervor, i cili ndihmon për një gjumë më të mirë.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.