blog

Koha për masazh…

Koha për masazh…

Shumë njerëz e mendojnë masazhin si një mënyrë për të “përkëdhelur” veten. Por masazhet janë shumë më tepër sesa një trajtim relaksi. Masazhet ofrojnë gjithashtu shumë përfitime shëndetësore për trupin tonë dhe ndihmojnë në ruajtjen e mirëqenies mendore, fizike dhe emocionale.


Llojet e ndryshme të masazhit sigurojnë lehtësim nga dhimbjet e përditshme të trupit që rezultojnë nga kalimi shumë kohë ulur, në terren ose nga dëmtimet e ndryshme.

Përfitimet e masazhit mund të përfshijnë:

Ulja e stresit dhe rritja e relaksit
Reduktimi i dhimbjes dhe tensionit të muskujve
Përmirësimi i qarkullimit, energjisë dhe vigjilencës
Ulja e rrahjeve të zemrës dhe presionit të gjakut
Përmirësimi i funksionit imunitar


Njëkohësisht studime të ndryshme kanë zbuluar se masazhi është gjithashtu i dobishëm për:


Luftimin e ankthit
Çrregullimet e tretjes
Dhimbjet e kokës
Pagjumësia e lidhur me stresin
Dhimbje në pjesën e poshtme të shpinës
Dhimbje nervore
Sforcimet ose dëmtimet e indeve të buta
Lëndimet sportive
Dhimbje në pjesën e sipërme të shpinës dhe qafës


Në “Aromë Gruaje”, ne ofrojmë shërbime të ndryshme masazhi.

Zgjidh llojin e masazhit që dëshiron dhe rezervo takimin tënd.