BackBack

Anticelulit -Shkarkim-Tonifikim -Paketa 2

Lek 39,000.00

Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant  Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water PAKETA PERMBAN: 1. Masazh Anticelulit/ Anticeluite massage - 6 seanca  (40 min seanca)  2.Lipolazër / Lipolaser - 3 seanca ...

Përshkrimi i Produktit

Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant 

Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water

PAKETA PERMBAN:

1. Masazh Anticelulit/ Anticeluite massage - 6 seanca  (40 min seanca) 

2.Lipolazër / Lipolaser - 3 seanca  - (45 min seance)

3.Baltë/ Mod Body treatments - 3 seanca  - (30 min seanca)

 

 

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.