blog

Trendet e fundit 2021

Trendet e fundit 2021

Ne do të jemi të sinqertë: 2020 nuk ishte saktësisht një vit i kujdesit për flokët. Sallonet u mbyllën. Ngjarjet e tapetit të kuq u anuluan. Dhe mbajtja e flokëve tuaj në nivelin e duhur...

Lexo më shumë

blog

Koha për masazh…

Koha për masazh…

Shumë njerëz e mendojnë masazhin si një mënyrë për të “përkëdhelur” veten. Por masazhet janë shumë më tepër sesa një trajtim relaksi. Masazhet ofrojnë gjithashtu shumë përfitime shëndetësore për trupin tonë dhe ndihmojnë në ruajtjen...

Lexo më shumë