BackBack

PAKETA PORTOKALLE - ORANGE PACKEGE

Lek 46,000.00

PAKETA PORTOKALLE- ORANGE PACKEGE- Anti-Celulit dhe Shkarkim /Anti-Cellulite and discharge PAKETA PERMBAN -  PACKAGE CONTAINS : Balte ose bentazh / Mod or Bendazh (Body treatments)    10 seanca 60 minuta seanca  Lipolazër/ Lipolaser ...

Përshkrimi i Produktit

PAKETA PORTOKALLE- ORANGE PACKEGE- Anti-Celulit dhe Shkarkim /Anti-Cellulite and discharge

PAKETA PERMBAN -  PACKAGE CONTAINS :

Balte ose bentazh Mod or Bendazh (Body treatments)    10 seanca 60 minuta seanca 

Lipolazër/ Lipolaser                                                                  4 seanca 45 minuta seanca 

Scrab/ Body scrub                                                                     1 seancë 60 minuta seanca

Masazh fytyrë / Face massage                                               1 seancë 30 minuta seanca 

Paketa kushton - The package costs 46,000 Lekë  

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.