PAKETA TRENDAFILI BLU - BLUE ROSE PACKAGE

Lek 28,000.00

PAKETA PERMBAN: 1. Masazh Anticelulit/ Anticeluite massage            5 seanca - 40 minuta seanca  2. Face lifting massage                       ...

Përshkrimi i Produktit

PAKETA PERMBAN:

1. Masazh Anticelulit/ Anticeluite massage            5 seanca - 40 minuta seanca 

2. Face lifting massage                                            1 seancë - 45 minuta seanca 

3. Baltë/ Mod Body treatments                                 3 seanca - 30 minuta seanca

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.