PAKETA AVOKADO - AVOCADO PACK

Lek 27,000.00

PAKETA AVOKADO - AVOCADO PACK : PAKETA PERMBAN: Trajtim me baltë /Mud body treatment.                 10 senaca 30 minuta seanca  Masazh fytyre- facelifting     ...

Përshkrimi i Produktit

PAKETA AVOKADO - AVOCADO PACK :

PAKETA PERMBAN:

Trajtim me baltë /Mud body treatment.                 10 senaca 30 minuta seanca 

Masazh fytyre- facelifting                                            1 seance 30min

Paketa kushton - The package costs 27.000 Lekë

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.