BackBack

Detoksifikim/ Shkarkim i ujrave te teperta /Tonifikim

Lek 19,000.00

PAKETA Detoksifikim/ Shkarkim i ujrave te teperta /Tonifikim --- Detox /Discharge of execess water / Toning Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant / Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant...

Përshkrimi i Produktit


PAKETA Detoksifikim/ Shkarkim i ujrave te teperta /Tonifikim --- Detox /Discharge of execess water / Toning

Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant / Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water

 

PAKETA PERMBAN:

Prezoterapi / Pressotherapy        10 Seanca

Scrub trupi/ Body Scrub                1 seancë


Paketa kushton - The package costs 19000 Lekë

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.