PAKETA GATI PER 1 GOTE VERË - PACKAGE READY FOR 1 GLASS OF WINE

Lek 39,000.00

PAKETA GATI PER 1 GOTE VERË-PACKAGE READY FOR 1 GLASS OF WINE   PAKETA PERMBAN  -PACKAGE CONTAINS: 1. Masazh Anticelulit/ Anticeluite massage - 6 seanca  (40 min seanca)  2.Lipolazër / Lipolaser - 3 seanca  -...

Përshkrimi i Produktit

PAKETA GATI PER 1 GOTE VERË-PACKAGE READY FOR 1 GLASS OF WINE [anticelulit ,shkarkim,tonifikim ]

 

PAKETA PERMBAN  -PACKAGE CONTAINS:

1. Masazh Anticelulit/ Anticeluite massage - 6 seanca  (40 min seanca) 

2.Lipolazër / Lipolaser - 3 seanca  - (45 min seance)

3.Baltë/ Mod Body treatments - 3 seanca  - (30 min seanca)

 

 

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.