Anti - Celulit dhe Shkarkim 2

Lek 46,000.00

PAKETA Anti-Celulit dhe Shkarkim /Anti-Cellulite and discharge  Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant / Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water   PAKETA PERMBAN: 1. Baltë ose bentazh/ Mod...

Përshkrimi i Produktit

PAKETA Anti-Celulit dhe Shkarkim /Anti-Cellulite and discharge 

Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant / Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water

 

PAKETA PERMBAN:

1. Baltë ose bentazhMod or Bendazh Body treatments    10 seanca 60 minuta seanca 

2. Prezoterapi / Pressotherapy                                                 10 seanca 30 minuta seanca 

3. Krehje / Blow dry                                                                    1 seancë 20-25 minuta sherbimi

4. Vetulla / Eyebrows                                                                  1seancë 5 minuta seanca

5. Mbi buzë / Upper Lips                                                           1 seancë 5 minuta seanca 

Paketa kushton - The package costs 46.000 Lekë  

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.