BackBack

PAKETA LULE QERSHIE - CHERRY BLOSSOM PACKAGE

Lek 30,000.00

PAKETA LULE QERSHIE - CHERRY BLOSSOM PACKAGE   PAKETA PERMBAN - PACKAGE CONTAINS: 1. Masazh Anticelulit/ Anticeluite massage            5 seanca - 40 minuta seanca 2. Prezoterapi /  Pressotherapy         ...

Përshkrimi i Produktit

PAKETA LULE QERSHIE - CHERRY BLOSSOM PACKAGE   [ SlimTonifikim ]

PAKETA PERMBAN - PACKAGE CONTAINS:

1. Masazh Anticelulit/ Anticeluite massage            5 seanca - 40 minuta seanca

2. Prezoterapi /  Pressotherapy                               4 seanca  - 30 minuta seanca 

3. BentazhBendazh Body treatments                    3 seanca  - 30 minuta seanca 

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.