BackBack

Anticelulit - Dobesim-Tonifikim Paketa 3

Lek 28,000.00

Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant / Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water   PAKETA PERMBAN: 1. Masazh Anticelulit/ Anticeluite massage            5 seanca -...

Përshkrimi i Produktit
Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant / Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water

 

PAKETA PERMBAN:

1. Masazh Anticelulit/ Anticeluite massage            5 seanca - 40 minuta seanca 

2. Radiofrekuence / Radio frequency                      1 seancë - 45 minuta seanca 

3. Baltë/ Mod Body treatments                                 3 seanca - 30 minuta seanca

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.