BackBack

PAKETA TRUPI PERFEKT NE PLAZH - PACKAGE PERFECT BEACH BODY

Lek 35,000.00

Kjo paketë përmban 10 masazhe anticelulit + 2 seanca bonus. Një seancë masazhi anticelulit intensiv zgjat 45 minuta.   This package contains 10 anti-cellulite massages + 2 gift sessions. An intensive...

Përshkrimi i Produktit
Kjo paketë përmban 10 masazhe anticelulit + 2 seanca bonus.

Një seancë masazhi anticelulit intensiv zgjat 45 minuta.

 

This package contains 10 anti-cellulite massages + 2 gift sessions.

An intensive anti-cellulite massage session lasts 45 minutes.
Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.