BackBack

Anticelulit / tonifikim / antioskidant

Lek 27,000.00

PAKETA Anticelulit / tonifikim/ antioksidant   Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant / Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water   PAKETA PERMBAN: Trajtim me baltë /Mud body treatment...

Përshkrimi i Produktit

PAKETA Anticelulit / tonifikim/ antioksidant  

Mikëpritje- lëng portokalli i freskët ose ujë antioksidant / Hospitality- with fresh orange juice or antioxidant water

 

PAKETA PERMBAN:

Trajtim me baltë /Mud body treatment 10 senaca 30 minuta seanca 

Krehje/ Blow dry 1 senacë 20-25 minuta shërbimi 

Paketa kushton - The package costs 27.000 Lekë

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.