BackBack

TRAJTIM DUARSH UNISEX [PRODUCTS : DIOR/ CHANEL / HERMES] - HANDS TREATMENT UNISEX

Lek 2,000.00

Pastrohen kutikulat, lemohen thonjte dhe jepet forma ,nese aplikimi do te behet mbi thonje natyral. Kjo metode eshte me familjar tek meshkujt. Ndersa tek femrat nese duart tuaja sapo kane mbaruar...

Përshkrimi i Produktit

Pastrohen kutikulat, lemohen thonjte dhe jepet forma ,nese aplikimi do te behet mbi thonje natyral. Kjo metode eshte me familjar tek meshkujt.

Ndersa tek femrat nese duart tuaja sapo kane mbaruar me gjithe procesin e sistemit te tyre sipas teknikes se perzgjedhur si zakonisht nga ju ,perdoret scrub,me pas maske me krem apo vaj trajtues ,.Eshte perhere ne doren tuaj te zgjidhni se  cilin nga Brand-et tona Premium ,do deshoni te trajnoni duar tuaja. Duart ne fund masazhohen 5-7 minuta.

 

Ky trajtim varion nga 25-35 minuta.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.