MANIKYR XHEL - MANICURE GEL

Lek 1,200.00

Manikyr xhel / Gel manicure Ky shërbim konsiston  në trajtimin e kutikulës ,lëmimin e thonjve sipas formës së dëshiruar, aplikimin e manikyrit te xhel  . Ky shërbim zgjat 45-60 minuta. Nëse kërkoni të bëni...

Përshkrimi i Produktit

Manikyr xhel / Gel manicure

Ky shërbim konsiston  në trajtimin e kutikulës ,lëmimin e thonjve sipas formës së dëshiruar, aplikimin e manikyrit te xhel  .

Ky shërbim zgjat 45-60 minuta.

Nëse kërkoni të bëni trajtimin Premium apo Silver Gold ,ju lutem shfletoni në listimin tonë në galeri dhe shikoni detajet e mëtejshme. 


English:
Gel manicure / Gel manicure This service consists of cuticle treatment, nail polishing according to the desired shape, application of gel nail polish.
This service lasts 45-60 minutes.
If you are looking to get the Premium or Silver Gold treatment, please browse our listing in the gallery and see further details.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.