BackBack

TRAJTIMI I ZANES [trajtimi i thelle i kembes me myk ,kallo dhe mish ne thua] -ZANA'S DEEP TREATMENT FOOT [with callus mold and flesh in the claw]

Lek 4,000.00 – Lek 6,000.00

TRAJTIMI I ZANES / TRAJTIMI I THELLE I KEMBES ME MYK DHE ME KALLO -ZANA'S DEEP TREATMENT FOOT WITH MOLD AND CALLUS   KY TRAJTIM VJEN I NDARE NE DY KATEGORI...

6000
4000
Lek 6,000.00
Përshkrimi i Produktit

TRAJTIMI I ZANES / TRAJTIMI I THELLE I KEMBES ME MYK DHE ME KALLO -ZANA'S DEEP TREATMENT FOOT WITH MOLD AND CALLUS

 

KY TRAJTIM VJEN I NDARE NE DY KATEGORI :

  1. KEMBE ME MYK TE CILAT TRAJTOHEN NE MENYRE TE VEÇANTE ME MJETET TONA STERILE.TRAJTIMI PROFILIZOHET  DERI  NE SHKALLE MJEKESORE. KU PERVEC TRAJTIMIT DO T EMERNI DHE KESHILLIMIN E DUHUR DERI NE ZHDUKJEN TOTAKE TE PROBLEMIT ME MUKYN NE THONJTE E KEMBES QE ESHTE SHUME I RENDESIHEM PER SHENDETIN TUAJ. KY TRAJTIM PERFSHIM EDHE KEMBET ME KALLO QE SHUME KUSH I KA PER ARSYE TE NDRYSHME . NE KETE PIKE NE GARANTOJME PUNIMIT E TYRE RRENJESOR .
  2. KEMBET ME PROBLEME MADHORE ME MYKYN SI DHE ME KALLOT ,SI DHE      KEMBET ME THONJTE NE MISH NE I TRAJTOJME PROFESIONALISHT. KY TRAJTIM SHKON DERI NE AFERSI TE GRADES MJEKESORE POTOLOG NG EKIPI I AROME GRUAJE CENTER. TRAJTIMI DERI NE KURIMIN E PLOTE KA SJELLE SHUME KLIENTE TE LUMTUR NDER VITET TONA TE SHERBIMIT. KY ESHTE NJE TRAJTIM KU MJETET E PUNES DHE CDO DETAJ ESHTE I STERLIZUAR.DHE PAS TRAJTIMIT MJETET E PUNES NE KONTAKT ME PROBLEMIN, HIDHEN. 
Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.