BackBack

Trajtim duarsh Silver Gold

Lek 1,000.00

Ky sherbim kryesisht i zgjedhur nga femrat nis me trajtimin e dores tuaj,me sitemimin e kutikulave ,dhenia e formes se thonjve dhe lemimi i tyre,me pas aplikohet scrub ,duart tuaja masazhohen,me pas aplikohet maske ku...

Përshkrimi i Produktit

Ky sherbim kryesisht i zgjedhur nga femrat nis me trajtimin e dores tuaj,me sitemimin e kutikulave ,dhenia e formes se thonjve dhe lemimi i tyre,me pas aplikohet scrub ,duart tuaja masazhohen,me pas aplikohet maske ku mbahen per pak minuta .Pasi pastrohet maska ,aplikojme me pas krem ku dhe masazhohen duart per 5-7 minuta.

I njejti proces eshte dhe per klientet me thonjte e tyre te realizuar sipas teknika te te tyre te parapelqyera,ne rastin qe sapo keni mbyllur estetiksht nje prej ketyre teknikave dhe deshironi te trajtoni duart me sherbimin Silver Gold.

 

Ky trajtim zgjat 30 minuta.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.