BackBack

Riparim te thoit te kembeve

Lek 400.00

Ky eshte zakonsiht nje sherbimbrenda sherbimit,por edhe ne rastin e pervecem se trajtimit e vetem nje thoi dhe riparimit te tij ,eshte nje sherbim qe zgjat 10 minuta.

Përshkrimi i Produktit
Ky eshte zakonsiht nje sherbimbrenda sherbimit,por edhe ne rastin e pervecem se trajtimit e vetem nje thoi dhe riparimit te tij ,eshte nje sherbim qe zgjat 10 minuta.
Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.