BackBack

RIMBUSHJE E THONJVE TE DUARVE ME TEKNIKE ME XHEL -REFILLING OF HAND NAILS WITH GEL TECHNIQUE

Lek 2,000.00

Shqip :  Manikyr me xhel / Manikyr me xhel Ky shërbim konsiston në trajtimin e kutikulave, lustrimin e thonjve sipas formës së dëshiruar, aplikimin e manikyrit xhel. Ky shërbim zgjat 45-60...

Përshkrimi i Produktit
Shqip : 

Manikyr me xhel / Manikyr me xhel Ky shërbim konsiston në trajtimin e kutikulave, lustrimin e thonjve sipas formës së dëshiruar, aplikimin e manikyrit xhel.

Ky shërbim zgjat 45-60 minuta.

Nëse po kërkoni të merrni trajtimin Premium ose Silver Gold, ju lutemi shfletoni listën tonë në galeri dhe shikoni detaje të mëtejshme.English:
Gel manicure / Gel manicure This service consists of cuticle treatment, nail polishing according to the desired shape, application of gel nail polish.
This service lasts 45-60 minutes.
If you are looking to get the Premium or Silver Gold treatment, please browse our listing in the gallery and see further details.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.