BackBack

PEDIKYR / TRAJTIM I PLOTE I KEMBES + APLIKIM NGJYRE ME CHANEL ose DIOR - FULL SPA FOOT TREATMENT + APPLYING COLORING NAILS WITH DIOR or CHANEL

Lek 3,000.00

Trajtimi  i kembes eshte shume i rendesishem. Per arsye shendetesore dhe estetike.  Ne Arome Gruaje ,gjithcka nis me sterilizimin e te gjitha pajisjeve ne autoklaven iSteril. Me pas kembet tuaja futen...

Përshkrimi i Produktit

Trajtimi  i kembes eshte shume i rendesishem. Per arsye shendetesore dhe estetike. 

Ne Arome Gruaje ,gjithcka nis me sterilizimin e te gjitha pajisjeve ne autoklaven iSteril.

Me pas kembet tuaja futen ne uje te ngrohte me alga deti ose kripe .Ju do te jeni ulur ne poltron i cili ka edhe efekt masazhi automatik ndresa kryeni sherbimin,per nje relaks edhe me te plote tuajin.

Pastrimi i thonjve, kurimi i kallove ne detaj, lirimi i thonjve nga pjeset e futura ne mish , lemimi i tyre dhe dhenia e formes. Me pas aplikohet scrub,dhe maske ku te gjitha produktet jane te kategorizuara ne baze te specifikave te kembes tuaj .

Pasi kemba juaj te jete kuruar plotesisht aplikohet manikyr CHANEL ose DIOR sipas deshires.

Ky sherbim zgjat 1 ore e 30 minuta.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.