PARAFINE

Lek 1,000.00

Parafinë / Paraffin Ky sherbim me efekte shendetesore te jashtezakoshme,shume i keshilluar .Aplikohet ne kembet tuaja ne fund te cdo procesi.    Sherbimi zgjat 20 minuta.

Përshkrimi i Produktit

Parafinë / Paraffin

Ky sherbim me efekte shendetesore te jashtezakoshme,shume i keshilluar .Aplikohet ne kembet tuaja ne fund te cdo procesi. 

 

Sherbimi zgjat 20 minuta.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.