BackBack

Manikyr i thjeshtë me kalcium

Lek 500.00

Manikyr i thjeshtë Ky trajtim unisex perfshin tek meshkujt pastrimin e kutikulave,lemimin e thoit, dhenia e formes dhe aplikim e kalcium ne rast se e deshirojne. Nese deshirojne si sherbim ekstra ...

Përshkrimi i Produktit

Manikyr i thjeshtë

Ky trajtim unisex perfshin tek meshkujt pastrimin e kutikulave,lemimin e thoit, dhenia e formes dhe aplikim e kalcium ne rast se e deshirojne.

Nese deshirojne si sherbim ekstra  mund te aplikojne sherbimin PREMIUM te trajtimit te duarve, qe e gjeni te detajuar ne galerine tone e duarve dhe kembeve .

 

Ky sherbim zgjat 20 minuta.

Gjithashtu ky trajtim kaq i kerkuar per femrat,konsiston njesoj ne trajtimin e kutikules dhe aplikimin e manikyrit te thjeshte gjithashtu .

Nese deshirojne te bejne trajtimin Premium apo Silver Gold ,ju lutem shfletoni ne listimin tone ne galeri dhe shikoni detajet e metejshme. 


Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.