BackBack

DIZENJO ME GURE Swarovski - DESIGN WITH Swarovski STONES

Lek 200.00 – Lek 1,000.00

Design me gure Swarovski eshte zakonisht nje sherbim brenda sherbimit, dhe kategorizohet ne 3 cmime sipas kategorive: 1.Çerek thua 300L 2.Gjysem thua 600 L 3.Total gjithe thoi 1000 L Keto vlera jane...

design minimalist
design gjysem thua
design gjithe thoi
Lek 200.00
Përshkrimi i Produktit

Design me gure Swarovski eshte zakonisht nje sherbim brenda sherbimit, dhe kategorizohet ne 3 cmime sipas kategorive:

1.Çerek thua 300L

2.Gjysem thua 600 L

3.Total gjithe thoi 1000 L

Keto vlera jane per cdo thua qe ndertohet ne gure apo ne design veç e veç.

Kjo procedure zgjat 10-40 minuta .

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.