BackBack

DIZENJO ME STIKERS - DESIGNS WITH STICKERS

Lek 200.00

Cmim Extra na baze te piktures  +300 L per secilin  gisht Ky trajtim zgjat 15 minuta.

Përshkrimi i Produktit

Cmim Extra na baze te piktures  +300 L per secilin  gisht

Ky trajtim zgjat 15 minuta.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.