BackBack

Dizenjo Art Handmade

Lek 300.00 – Lek 1,000.00

Kryesisht ky sherbim vjen si extra ,ne permbyllje te nje teknike te caktuar klienti zgjedh dizenjo extra ne baze te specifikes se deshiruar. Ky sherbim zgjat 15-40 minuta. KY SHERBIM VARION...

design minimalist
design gjysem thua
design koplet thoi
Lek 300.00
Përshkrimi i Produktit

Kryesisht ky sherbim vjen si extra ,ne permbyllje te nje teknike te caktuar klienti zgjedh dizenjo extra ne baze te specifikes se deshiruar.

Ky sherbim zgjat 15-40 minuta.

KY SHERBIM VARION NE BAZE TE DESIGN dhe varion si cmim  nga 200-1000L per thua.

Keto vlera jane te vlefshme per secilin thua vec e vec.

Dizajnet jane : french,ombre,lule,piktura te ndryshme te personalizuara si kafshe -shpende-simbolika etj.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.