PASTRIM TOTAL I THONJVE DERI NE THUA NATYRAL - TOTAL CLEANING NAILS TILL NATURAL NAILS

Lek 1,000.00

Kjo teknike zgjat 25 minuta

Përshkrimi i Produktit
Kjo teknike zgjat 25 minuta
Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.