BackBack

Trajtimi Vetem Scrub

Lek 500.00

Ky sherbim shume efikas per lekuren e duarve apo te kembeve tuaja, mbetet perhere nje alternative me shume efekte pozitive shendetesore dhe estetike. Sherbimi zgjat 15 minuta.

Përshkrimi i Produktit

Ky sherbim shume efikas per lekuren e duarve apo te kembeve tuaja, mbetet perhere nje alternative me shume efekte pozitive shendetesore dhe estetike.

Sherbimi zgjat 15 minuta.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.