BackBack

Trajtimi i syve

Lek 2,500.00

Trajtimi i syve / Eyes treatment Trajtimi i syve është një procedurë që përfshin kujdesin dhe terapinë e zonës rreth syve. Kjo përfshin aplikimin e produkteve të specializuara, masazh në pjesën e...

Përshkrimi i Produktit

Trajtimi i syve / Eyes treatment

Trajtimi i syve është një procedurë që përfshin kujdesin dhe terapinë e zonës rreth syve. Kjo përfshin aplikimin e produkteve të specializuara, masazh në pjesën e syve dhe trajtimin e çrregullimeve të zakonshme si fryrja e syve, thellëzimi i rrathëve të zbehtë, apo thellëzimi i qesit nën sy. Trajtimi i syve ndihmon në zvogëlimin e skuqjes, poshtërimin e thellëzimeve, eleminimin e thellëzave të ujit dhe në përmirësimin e pamjes së përgjithshme të syve.

 

English: 

Eye treatment is a procedure that includes the care and therapy of the area around the eyes. This includes applying specialized products, massaging the eye area and treating common disorders such as puffiness of the eyes, deepening of dark circles, or deepening of bags under the eyes. Eye treatment helps reduce redness, reduce puffiness, eliminate watery circles and improve the overall appearance of the eyes.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.