BackBack

Trajtim specifik me mikro- dermoabrazion

Lek 7,000.00

Trajtim specifik me mikro-  dermoabrazion / Microdermabrasion face treatment Mikro-dermoabrazioni është nje procedurë e sigurt dhe efektive për të gjitha llojet e lëkurës duke krijuar një pamje më rinore, rrezatuese. Nuk ka...

Përshkrimi i Produktit

Trajtim specifik me mikro-  dermoabrazion / Microdermabrasion face treatment

Mikro-dermoabrazioni është nje procedurë e sigurt dhe efektive për të gjitha llojet e lëkurës duke krijuar një pamje më rinore, rrezatuese. Nuk ka asnjë kufi moshor për përdorimin e saj.

Kjo është një procedurë e avancuar e mjekësisë estetike, e cila realizon eleminimin e shtresës së jashtme epidermale duke eleminuar të gjitha qelizat e vdekura të lëkurës dhe duke stimuluar qarkullimin e gjakut, ushqyerjen dhe oksigjenimin e lëkurës dhe rrit elasticitetin e saj.

English:

Micro-dermabrasion is a safe and effective procedure for all skin types creating a more youthful, radiant appearance. There is no age limit for its use.

This is an advanced procedure of aesthetic medicine, which eliminates the outer epidermal layer by eliminating all dead skin cells and stimulating blood circulation, nutrition and oxygenation of the skin and increases its elasticity.

 

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.