BackBack

Trajtim specific me radio frekuencë

Lek 6,000.00

Trajtim specific me radio frekuencë / Radiofrequency face treatment Ky trajtim është një metodë jo kirurgjikale e tonifikimit/ shtrëngimit të lëkurës tuaj. Në pak muaj gjatë trajtimit përmirësimi është shumë i dukshëm,...

Përshkrimi i Produktit

Trajtim specific me radio frekuencë / Radiofrequency face treatment

Ky trajtim është një metodë jo kirurgjikale e tonifikimit/ shtrëngimit të lëkurës tuaj.

Në pak muaj gjatë trajtimit përmirësimi është shumë i dukshëm, pasi lëkura prodhon kolagjen të ri.

Duke bërë trajtimin me radiofrekuencë ju do të dukeni shumë vital, me lëkurë të gjallëruar, të tonifikuar dhe më të freskët.

 

English:

This treatment is a non-surgical method of toning/tightening your skin.

In a few months during the treatment, the improvement is very visible, as the skin produces new collagen.

By doing the radiofrequency treatment you will look very vital, with revitalized, toned and fresher skin.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.