BackBack

Trajtim peeling

Lek 5,500.00

Trajtim peeling / Peeling face treatment Peeling është një trajtim për tonifikimin dhe përmirësimin e pamjes së lëkurës, duke dhënë asaj një efekt tonifikues dhe rinues. Eliminon qelizat e dëmtuara dhe të...

Përshkrimi i Produktit

Trajtim peeling / Peeling face treatment

Peeling është një trajtim për tonifikimin dhe përmirësimin e pamjes së lëkurës, duke dhënë asaj një efekt tonifikues dhe rinues.

Eliminon qelizat e dëmtuara dhe të degraduara të lëkurës, të cilat zëvendësohen nga qeliza epidermale normale. Prodhon një inflamacion, i cili aktivizon prodhimin e kolagjenit dhe të elastinës.

 

English:

Peeling is a treatment for toning and improving the appearance of the skin, giving it a toning and rejuvenating effect.

Eliminates damaged and degraded skin cells, which are replaced by normal epidermal cells. It produces an inflammation, which activates the production of collagen and elastin.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.