BackBack

Floke me Fije

Lek 8,000.00 – Lek 16,000.00

Floke me fije Kjo eshte nje procedure qe zgjat 4-5 ore ne varesi te gjatesise se flokeve . çmimi varion sipas gjatesive te flokeve : Floke i shkurter : 6000 Leke...

te shkurter
mesatar
te gjate
Lek 8,000.00
Përshkrimi i Produktit

Floke me fije

Kjo eshte nje procedure qe zgjat 4-5 ore ne varesi te gjatesise se flokeve .

çmimi varion sipas gjatesive te flokeve :

Floke i shkurter : 6000 Leke

Floke mesatar : 12000 Leke

Floke i gjatë :16000 Leke

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.