BackBack

Trajtim me Botox

Lek 4,000.00 – Lek 6,000.00

Trajtim me Botox / Botox treatment Botoxi i flokëve është një trajtim i thellë kondicionues që vesh fijet e flokëve me një mbushës të tillë si keratin. Trajtimi mbush cdo zonë të...

Flokë të shkurtër
Flokë mesatar(te shpatullat)
Flokë të gjatë
Lek 4,000.00
Përshkrimi i Produktit

Trajtim me Botox / Botox treatment

Botoxi i flokëve është një trajtim i thellë kondicionues që vesh fijet e flokëve me një mbushës të tillë si keratin.

Trajtimi mbush cdo zonë të thyer ose të hollë në secilën fije floku për ti bërë flokët të duken më të plotë dhe më shkëlqim.

 

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.