BackBack

TRAJTIMI ME BALTE -MUD TREATMENT

Lek 3,500.00

Trajtim me baltë / Mud body treatment Trajtimi me baltë thith dhe nxjerr jashtë toksinat prej lëkurës. Ai ndihmon ne lehtesimin e dhimbjeve dhe rrit qarkullimin e gjakut. Balta thith ujrërat e...

Përshkrimi i Produktit

Trajtim me baltë / Mud body treatment

Trajtimi me baltë thith dhe nxjerr jashtë toksinat prej lëkurës. Ai ndihmon ne lehtesimin e dhimbjeve dhe rrit qarkullimin e gjakut.

Balta thith ujrërat e tepërta nga lëkura duke krijuar hapësira boshe midis shtresave të indeve. Të gjitha këto efekte ndihmojnë në një relaksim të plotë të trupit tuaj!

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.