BackBack

HEQJE TOTALE E TIPSAVE ME AKRI/ XHEL -TOTAL REMOVAL OF ACRE/ GEL TIPS

Lek 2,500.00

Heqja totale e akrilik xhel dhe pastrimi i duarve deri ne thoin natyral kushton 1500L   Heqja totale e akrilik xhel zgjat 30-35 minuta.    

Përshkrimi i Produktit

Heqja totale e akrilik xhel dhe pastrimi i duarve deri ne thoin natyral kushton 1500L 

 Heqja totale e akrilik xhel zgjat 30-35 minuta.

 

 

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.