BackBack

Trajtim antiage

Lek 5,500.00

Trajtim antiage / Anti-aging face treatment Trajtimi anti-age shërbejnë për të parandaluar, ngadalësuar dhe penguar proçesin e plakjes. Përmes këtij trajtimi dhe produkteve profesionale të përdorura në qendrën tonë, lëkura juaj do...

Përshkrimi i Produktit

Trajtim antiage / Anti-aging face treatment

Trajtimi anti-age shërbejnë për të parandaluar, ngadalësuar dhe penguar proçesin e plakjes.

Përmes këtij trajtimi dhe produkteve profesionale të përdorura në qendrën tonë, lëkura juaj do të rigjenerohet dhe ju do të përfitoni një lëkurë të freskët, plot shkëlqim dhe me një reduktim të ndjeshëm të rrudhave tuaja.

 

English:

Anti-aging treatments serve to prevent, slow down and prevent the aging process.

Through this treatment and the professional products used in our center, your skin will regenerate and you will benefit from a fresh, glowing skin with a significant reduction of your wrinkles.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.