BackBack

THIS IS YOUR DAY OFF - KJO ESHTE DITA JOTE PUSHIM

Lek 8,500.00

Welcome with Detox water or organic tea upon your wish -Mirësearedhja me Ujë Detoks ose Çaj Bio sipas dëshirës Intensive face cleaning - Trajtimi bazë i fytyrës Relaxing massage - Masazh...

Përshkrimi i Produktit

Welcome with Detox water or organic tea upon your wish -Mirësearedhja me Ujë Detoks ose Çaj Bio sipas dëshirës

Intensive face cleaning - Trajtimi bazë i fytyrës

Relaxing massage - Masazh relaksues (30 min )

Hands treatment /manicure – Trajtimi i duarve

Swiss chocholate and rose drink - Çokollatë Zviceriane dhe Rosse

Blow dry - Krehje flokesh

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.