BackBack

THAI MIX MASAZH

Lek 6,000.00

Masazhi thai mix është një kombinim i teknikave të masazhit tradicional thai me elemente të masazhit terapeutik të përgjithshëm. Ky lloj masazhi përfshin presion akupresurë, masazh të thellë të indeve dhe...

Përshkrimi i Produktit

Masazhi thai mix është një kombinim i teknikave të masazhit tradicional thai me elemente të masazhit terapeutik të përgjithshëm. Ky lloj masazhi përfshin presion akupresurë, masazh të thellë të indeve dhe teknika të zgjatjes së muskujve.

Qëllimi i masazhit thai mix është të zbusë tensionin, të përmirësojë qarkullimin e gjakut, të relaksojë muskujt dhe të rikthejë harmoninë e trupit. Ai ndihmon në lehtësimin e dhimbjeve muskulare, dhimbjeve të kurrizit, stresit dhe lodhjes. Masazhi thai mix gjithashtu mund të përmirësojë fleksibilitetin dhe shëndetin e përgjithshëm të trupit.

Ky lloj masazhi ofron një përvojë të relaksuar dhe ndihmon në shpëtimin e stresit dhe tensionit të trupit. Ai gjithashtu mund të ndikojë pozitivisht në shëndetin mendor duke promovuar qetësinë dhe qartësinë e mendjes.

Masazhi thai mix është i përshtatshëm për individët që kërkojnë një terapi të kombinuar që kombinon përfitimet e teknikave të masazhit tradicional thai me masazhin terapeutik.

 

English: Thai mix massage is a combination of traditional Thai massage techniques with elements of general therapeutic massage. This type of massage involves acupressure, deep tissue massage, and muscle stretching techniques.

The goal of Thai mix massage is to alleviate tension, improve blood circulation, relax the muscles, and restore overall body harmony. It helps relieve muscle pain, backaches, stress, and fatigue. Thai mix massage can also enhance flexibility and overall physical well-being.

This massage provides a relaxed experience and helps release body stress and tension. It can also have positive effects on mental health by promoting calmness and mental clarity.

Thai mix massage is suitable for individuals seeking a blended therapy that combines the benefits of traditional Thai massage techniques with therapeutic massage.

Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.