BackBack

Stilim flokesh

Lek 2,000.00 – Lek 4,000.00

Stilimet e flokeve sipas rasteve tuaja realizohen ne Arome Gruaje Center ne tre pershkallezime : te thjeshta, per raste dhe te stilime te sofistikuara.

Stilim i thjeshte
Stilim per raste
Stilim i sofistikuar
Lek 2,000.00
Përshkrimi i Produktit
Stilimet e flokeve sipas rasteve tuaja realizohen ne Arome Gruaje Center ne tre pershkallezime : te thjeshta, per raste dhe te stilime te sofistikuara.
Mënyrat e Pagesës
Arome Gruaje, ju mund te paguani me një nga mënyrat e mëposhtme të pagesës: - Pagesë në Qëndër - Pagesë me Kartë Krediti ose Debiti
Rreth Nesh

Rreth Nesh

Arome Gruaje Beauty Center & Coffee Bar ,ky koncept novator vjen në Tiranë me përvojën e lidhur me pajisjet dhe produktet e trajtimeve të trupit, të fytyrës dhe flokëve,si dhe masazhet. Shërbimet tona janë zgjedhura me kujdes për të ofruar cilesine më të mirë dhe çmimet më të pranueshme në treg.